Ciasteczka owsiane Karen DeMasco
Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 194 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cynamon, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Karen DeMasco ' s Blueberry hand Pie, Czarno-białe ciasta Karen DeMasco, oraz Ciasto migdałowe Karen DeMasco z konfiturami morelowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 3 blachy do pieczenia z pergaminem.
Masło i cukier wymieszać w misce miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, aż będą dobrze połączone.
Dodać jajka i wanilię i wymieszać, aż zostaną włączone.
W osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Dodać owies. W dwóch dodatkach, wymieszać te suche składniki do mieszaniny masła. Zeskrobać boki miski gumową szpatułką, upewniając się, że ciasto jest dobrze wymieszane.
Miarka ciasto na zaokrąglone kawałki wielkości łyżeczki i zwinąć je w kulki. Miejsce je równomiernie na blasze do pieczenia. Dno szklanki lub miarki spłaszczyć każdą kulkę w dysk.
Upiec ciasteczka przez około 15 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż ciasteczka będą złocisto brązowe i chrupiące na brzegach, ale nadal miękkie w środku.
Wyjmij z piekarnika i pozwól ciasteczkom osiągnąć temperaturę pokojową.
Aby nadzienie, doprowadzić około 2 cale wody do wrzenia w średniej wielkości rondlu.
Umieść metalową miskę z białą czekoladą na rondlu i wyłącz ogień.
Czekoladę wymieszać gumową szpatułką, gdy się rozpuści.
W misce miksera stojącego z mocowaniem wiosła połączyć masło, ser śmietankowy i sól.
Wymieszać na średniej prędkości, skrobając miskę kilka razy gumową szpatułką, aż masło i serek śmietankowy będą dobrze połączone, ale nie ubijane.
Wlać roztopioną białą czekoladę na raz na ciepło i wymieszać na średniej prędkości, aż będzie dobrze wymieszana. W tym momencie nadzienie można zeskrobać do pojemnika do przechowywania i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub dłużej.
Wyjmij nadzienie z lodówki na 30 minut przed przygotowaniem do napełnienia ciasteczek. Jeśli nadzienie jest nadal zbyt trudne do pracy, zeskrobaj je do miski miksera stojącego i powoli mieszaj z uchwytem łopatkowym, aż będzie kremowe i łatwiejsze do rozprowadzenia. Nadzienie wyłożyć na połowę ciastek, a drugą połówkę wyłożyć na wierzch.
Jeśli nadzienie stało się zbyt miękkie, włóż tacę z ciastkami do zamrażarki na 10 minut.