Ciasteczka Orzechowo-Masło-Toffi
Peanut-Butter-toffi Chunk Cookies to bezmleczne przepis z 54 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, kremowe masło orzechowe, czekolada pokryte toffi baton, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 16 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Z Brązowym Masłem Toffi, Brown Butter Chocolate Chunk Peanut Butter Cookies, oraz Peanut Butter Chunk Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 3 blachy do pieczenia pergaminem.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez jajka) połączyć w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości. Wymieszaj cukierki. Uformuj ciasto na 54 (3/4 cala) kulki.
Na przygotowanych patelniach umieść kulki w odległości 2 cali, lekko spłaszczając palcami.
Piec w 350 przez 12 minut lub aż krawędzie są rumiane. Fajne ciasteczka na patelniach 2 minuty.
Przenieś ciasteczka do stojaków Z Drutu; całkowicie ostygnij.