Ciasteczka Naparstkowe
Ciasteczka naparstków mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 120. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, chłodne masło, kolorowe cukry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Podwójne ciasteczka z masłem orzechowym i wskazówki dotyczące wysyłania ciasteczek # SundaySupper, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i cukier zmiksować w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek (lub za pomocą miksera ręcznego) do uzyskania gładkiej konsystencji. Mikser pracuje z małą prędkością, dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem kolorowych cukrów) i wymieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Uformuj ciasto na 2 dyski, zawiń je osobno w plastik i schładzaj przez co najmniej 1 godzinę. Przepis można przygotować do tego momentu i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Gdy jesteś gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 dysk ciasta do grubości nieco mniejszej niż 1/4 cala.
Używając naparstka i zanurzając go w mące często, aby ciasteczka nie sklejały się, Wytnij małe rund ciasta. Ostrożnie przenieś do arkuszy plików cookie. Przeroluj resztki raz i wytnij więcej ciastek, a następnie wyrzuć resztki (staną się trudne, jeśli będziesz je nadal przerolowywać).
Wierzch posypać cukrami zwykłymi lub kolorowymi, następnie lekko wcisnąć cukier do ciastka kciukami.
Piec do jasnego złotego koloru, 8 do 10 minut.
Powtórz z pozostałym ciasteczkiem.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na stojakach z drutu i przechowuj je w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.