Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj miętowych ciasteczek czekoladowych. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 146 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia wymaga masła, soli, sody oczyszczonej i półsłodkich chipsów czekoladowych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Na dużej patelni na małym ogniu gotuj masło, cukier i wodę, aż masło się rozpuści.
Dodać wiórki czekoladowe i mieszać, aż częściowo się stopią.
Wyjąć z ognia i nadal mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wlać do dużej miski i odstawić 10 minut do ostygnięcia lekko.
Z dużą prędkością, ubić w jajkach, jeden na raz do mieszaniny czekolady. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj suche składniki, ubijając aż do wymieszania. Schłodzić ciasto około 1 godziny.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roll ciasta do kulek (użyłem mój 1tbs cookie miarka do pomiaru) i umieścić na arkuszu ungreased cookie około 2 cali od siebie.
Podczas pieczenia ciastek rozpakuj miętówki i podziel każdą na pół. Gdy ciastka wyjdą z piekarnika, umieść 1/2 mięty na każdym ciastku.
Odstawić miętę na 5 minut, aż się stopi, a następnie rozłożyć miętę na wierzchu ciastka.