Ciasteczka Melasy Miętowej
Ciasteczka melasy miętowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki mięty pieprzowej, takie jak laski cukierków, goździki ziemi, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Miętowe ciasteczka czerwone aksamitne z miętowymi pocałunkami, 10 dni ciasteczek: Ciasteczka melasy do żucia, oraz Ciasteczka Melasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat 2/3 szklanki masła, cukier granulowany, i brązowy cukier, aż będzie gładka.
Dodaj jajko i melasę i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cynamon, imbir, goździki, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj z masłem, a następnie ubijaj, aż ciasto się połączy. Wymieszać z miętowym cukierkiem. Przykryć miskę folią i zamrozić, aż ciasto będzie twarde, około 45 minut.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki i umieścić około 2 cale od siebie na masle 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż lekko rumiane, 12 do 15 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia. Natychmiast, za pomocą szerokiej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Gdy ostygnie, skropić lukrem z mięty pieprzowej; zachowaj pozostały lukier do innych zastosowań.
Lukier miętowy: w misce wymieszaj 1 szklankę cukru pudru, 2 łyżki mleka i 1/4 łyżeczki wanilii, aż dobrze się wymieszasz. Jeśli jest zbyt gęsty, aby mżeć, wymieszaj więcej mleka, 1/2 łyżeczki na raz, aż będzie wystarczająco cienki. Wymieszać 1 łyżkę drobno pokruszone cukierki mięty pieprzowej i 1 do 2 kropli czerwonego barwnika spożywczego, jeśli jest to pożądane. Daje 1/2 szklanki.