Ciasteczka melasy miętowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki mięty pieprzowej, takie jak laski cukierków, goździki ziemi, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Miętowe ciasteczka czerwone aksamitne z miętowymi pocałunkami, 10 dni ciasteczek: Ciasteczka melasy do żucia, oraz Ciasteczka Melasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat 2/3 szklanki masła, cukier granulowany, i brązowy cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj jajko i melasę i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa
Jajko
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, cynamon, imbir, goździki, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj z masłem, a następnie ubijaj, aż ciasto się połączy. Wymieszać z miętowym cukierkiem. Przykryć miskę folią i zamrozić, aż ciasto będzie twarde, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Miętowe
Soda Oczyszczona
Cynamon
Masło
Goździki
Imbir
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
4
Kształt ciasta na 1-calowe kulki i umieścić około 2 cale od siebie na masle 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż lekko rumiane, 12 do 15 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia. Natychmiast, za pomocą szerokiej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Gdy ostygnie, skropić lukrem z mięty pieprzowej; zachowaj pozostały lukier do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta Pieprzowa
Pliki Cookie
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
6
Lukier miętowy: w misce wymieszaj 1 szklankę cukru pudru, 2 łyżki mleka i 1/4 łyżeczki wanilii, aż dobrze się wymieszasz. Jeśli jest zbyt gęsty, aby mżeć, wymieszaj więcej mleka, 1/2 łyżeczki na raz, aż będzie wystarczająco cienki. Wymieszać 1 łyżkę drobno pokruszone cukierki mięty pieprzowej i 1 do 2 kropli czerwonego barwnika spożywczego, jeśli jest to pożądane. Daje 1/2 szklanki.