Ciasteczka Mediolańskie
Ciasteczka z Mediolanu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 138 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, półsłodką czekoladę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Daring Baker Mallows and Milan Cookies, Kurczak Milan, oraz Kurczak Włoski Milan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło zmiksować z łyżeczką, a następnie wymieszać z cukrem.
Dodać białka stopniowo, a następnie wymieszać w ekstraktach z wanilii i cytryny.
Dodać mąkę i wymieszać, aż tylko włączone. Z małym (1/4-calowy) zwykły Końcówka, Rury 1-calowe sekcje ciasta na pergamin wyłożonej blachy pan, odstępy je 2 cale od siebie, jak się rozprzestrzeniają.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni przez 10 minut lub do jasnego złotego koloru na brzegach.
Nadzienie do ciastek: w małym rondlu na średnim ogniu, krem oparzony.
Do miski wlać gorącą śmietanę na czekoladę.
Ubić do rozpuszczenia czekolady, dodać skórkę i dobrze zmiksować. Odstawić do ostygnięcia (mieszanina zgęstnieje w miarę stygnięcia).
Rozłóż cienką ilość nadzienia na płaską stronę ciastka, gdy nadzienie jest nadal miękkie i naciśnij płaską stronę drugiego ciastka na górze. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami.