Ciasteczka kruche z czekoladą i migdałami
Kruche ciasteczka z czekoladą i migdałami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę mleczną chipsy, masło, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kruche Ciasteczka Z Nutellą, Bananami I Migdałami, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Umieść mąkę, cukier i sól w robocie kuchennym; pulsuj do wymieszania.
Dodać kawałki zimnego masła i ekstrakt z wanilii; miksować aż mieszanina utworzy grudki. Mieszankę masła i mąki wcisnąć równomiernie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 10 protokół. Ciasto przekłuć widelcem, póki jeszcze gorące. Ciasto pokroić na 12 kwadratów, a następnie przeciąć każdy kwadrat na pół po przekątnej, tworząc 24 trójkątne ciasteczka.
Powrót ciasteczka do piekarnika i nadal piec aż złoty kolor, 30 do 35 minut więcej. Znajdź nóż wokół każdego ciastka, aby upewnić się, że są całkowicie pokrojone. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Rozpuść białą czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Mżać białą czekoladę na ciastkach w zygzakowaty wzór, za pomocą widelca.
Roztopić kawałki czekolady mlecznej, 2 łyżki masła i syrop kukurydziany w innej misce w kuchence mikrofalowej w odstępach 30-sekundowych, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut.
Mieszankę mlecznej czekolady rozpuścić na białej czekoladzie czystym widelcem.
Migdały posypać czekoladą.
Odstawić aż czekolada zestawów, o 1 godzinę.