Ciasteczka krabowe

Ciasteczka krabowe
Jeśli masz około 1 godziny i 5 minut do spędzenia w kuchni, Crab Cakes mogą być świetnym przepisem na pescatarian, który warto wypróbować. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka zawiera 349 kalorii, 9 g białka i 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka przyprawy do gotowania kraba, majonezu, pietruszki płaskolistnej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 5 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj ciasta krabowe, takie jak Joe's Crab Shack, ciasta krabowe i ciasta krabowe, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 2 łyżki masła, 2 łyżki oleju, cebulę, seler, czerwoną i żółtą paprykę, pietruszkę, kapary, ostry sos pieprzowy, sos Worcestershire, przyprawę do gotowania kraba, sól i pieprz na dużej patelni smażonej na średnim ogniu i gotować, aż warzywa będą miękkie, około 15 do 20 minut. Ochłodzić do temperatury pokojowej. W dużej misce pokrój kawałki mięsa krabowego na małe kawałki i wymieszaj z bułką tartą, majonezem, musztardą i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Papryka żółtaPapryka żółta
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj ugotowaną mieszaninę i dobrze wymieszaj. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 30 minut. Uformuj ciasteczka krabowe wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4
Rozgrzej masło i oliwę z oliwek do smażenia na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj ciastka krabowe i smaż przez 4 do 5 minut z każdej strony, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Odsączyć na ręcznikach papierowych; Utrzymuj je w cieple w piekarniku nagrzanym na 250 stopni i podawaj na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki12 łyżeczki czosnku w proszkukapary, osuszonekapary, osuszone1521 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.seler pokrojony w kostkę (4 łodygi)seler pokrojony w kostkę (4 łodygi)2Batoniki toffi Heathprzyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)przyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon541 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta suchabułka tarta sucha2dodatkowe dużejajka lekko ubitejajka lekko ubite151 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona świeża pietruszka płaskamielona świeża pietruszka płaska1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.lump crabmeat, drained and picked to remove shellslump crabmeat, drained and picked to remove shells1121 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedobry majonezdobry majonez541 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina0Batoniki toffi HeathSOS paprykowy (polecany: Tabasco)SOS paprykowy (polecany: Tabasco)751 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwona papryka pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)czerwona papryka pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)1201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwona cebula pokrojona w kostkę (1 mała cebula)czerwona cebula pokrojona w kostkę (1 mała cebula)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone1Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire751 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.papryka żółta pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)papryka żółta pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Krab bardzo dobrze komponuje się z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Pindar Peacock Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chardonnay Pindar Peacock
Chardonnay Pindar Peacock
Wyraźne, żywe z nutami gruszki i jabłka, z subtelnymi nutami wanilii pochodzącej ze starzenia w dębie. Świetne wino w świetnej cenie. Znakomite do ryb, cielęciny i serów. Najlepsze wino spożywcze.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn