Ciasteczka kanapkowe z serem śmietankowym z nadzieniem z ciemnej czekolady

Ciasteczka kanapkowe z serem śmietankowym z nadzieniem z ciemnej czekolady wymagają około 2 godziny i 48 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 149 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kakao słodko-gorzkie czekoladowe chipsy do pieczenia, ciasto z ciastkami cukrowymi, śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym, Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem kremowym Marshmallow, oraz Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić ciasto cookie, twarożek, i mąki z mikserem elektrycznym na niskiej do średniej prędkości, aż połączone.
Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połówkę w 8-calową kłodę.
Posypać Gruboziarnisty cukier na kawałku woskowanego papieru.
Kłody zwijamy w cukrze. Owiń kłody folią. Zamrozić dzienniki na 2 godziny lub do czasu, aż wystarczająco mocne, aby pokroić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokroić dzienniki w plasterki 1/4 cala.
Umieść plastry około 1 cala od siebie na nieczystych arkuszach ciasteczek.
Piec w partiach przez 6 do 8 protokół lub do lekko rumiane. Ostudzić na arkuszach ciasteczek przez 2 minuty.
Przenieś ciasteczka do stojaków Z Drutu; całkowicie ostygnij.
Tymczasem do napełniania, w średnim rondlu, doprowadzić krem tylko do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj Ghirardelli ® 60% Cacao Bittersweet Chocolate Baking Chips. Nie mieszać.
Odstawić na 5 minut. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Schłodzić przez 15 minut przed użyciem.
Na spód każdej z połowy ciasteczek rozprowadzić 2 łyżeczki nadzienia*. Góra z pozostałymi ciasteczkami, dół strony w dół.