Ciasteczka Kanapkowe Z Czarnym Kotem
Ciasteczka kanapkowe Black Cat mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Kanapkowe Z Orzechem Czarnym, Cakespy: Black And White Ice Cream Sandwich Cookies, oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s.
Instrukcje
Aby przygotować ciasteczka, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, 1/2 łyżeczki soli i proszek do pieczenia, mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić cukier puder i masło. Ubić mikserem ze średnią prędkością aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj 2 łyżki mleka i wanilii; beat 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać na niskiej prędkości, aż tylko połączone.
Uformuj ciasto na 6-calowy dysk. Przykryć szczelnie folią; schłodzić 30 minut. Wyrzucić plastik.
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij 36 (2-calowych) okrągłych ciastek, zmieniając resztki w razie potrzeby. Za pomocą małej ozdobnej foremki do ciastek Wytnij otwór w kształcie kota w 18 rundach.
Umieścić ciasteczka 1 cal od siebie na blasze wyłożone pergaminem.
Piec w 350 przez 14 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, połącz czekoladę i 2 łyżki mleka w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 1 minutę lub do stopienia, mieszając co 15 sekund. Mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru, kakao i szczyptę soli w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny cukru; mieszać tylko do gładkiej. (
Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania.) Masę czekoladową podzielić równomiernie na 18 całych ciastek; rozprowadzić w cienkiej, równej warstwie. Każde ciastko uzupełnij wycinanym ciastkiem.