Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Ciasteczka czekoladowo-miętowe to bezmleczne przepis z 21 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, proszek do pieczenia, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 3 duże blachy do pieczenia z folią; folia maślana.
Umieść 1 1/4 szklanki czekoladowych chipsów w średniej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa na średniej wysokości do stopienia, mieszając co 30 sekund, około 2 minut. Chłodne 15 minut.
Mąkę i proszek do pieczenia wymieszać w małej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, jajka, syrop kukurydziany i ekstrakt w średniej misce do grubości, o 3 protokół. Stopniowo ubić w roztopionej czekoladzie, a następnie suche składniki.
Wymieszać w pozostałych kawałkach czekolady; zamrozić 10 minut.
Upuść 7 czubate łyżki ciasta na każdym przygotowanym blasze do pieczenia, odstępy 3 cale od siebie (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać).
Piec, aż ciasteczka są popękane na górze i delikatnie ustawić, O 15 protokół. Fajne ciasteczka na blachach do pieczenia 5 minut. Używając metalowej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków i całkowicie ostudź.