Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 13 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, grubo miętowe cukierki, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Kora Miętowa I Czekoladowe Masło Orzechowe B, Miętowe Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 13-przez 9-calowa metalowa patelnia do pieczenia z 1 arkuszem folii, pozwalając 2 cale folii zawiesić na każdym końcu patelni i folii masła (z wyjątkiem zwisu).
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól.
Ubij razem masło i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż blady i puszysty, o 3 protokół. Ubić w jajku aż do połączenia. Zmniejszyć prędkość do niskiej, a następnie wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wymieszać z czekoladą i cukierkami.
Rozłóż ciasto równomiernie na patelni i piec, aż nadmuchane i zaczynają odrywać się od boków patelni, o 20 protokół. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku, a następnie, podnosząc folią, przenieść do deski do krojenia.
Pokroić w pręty i zdjąć folię szpatułką.
Pręty przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 3 dni.