Ciasteczka czekoladowo-czekoladowe z nadzieniem z kremu Mocha

Ciasteczka czekoladowo-czekoladowe z nadzieniem z kremu Mocha
Czekoladowe ciasteczka z nadzieniem z kremu Mocha mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz pekan, soda oczyszczona, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowo-czekoladowe z nadzieniem z kremu Mocha, Ciasto Warstwowe Mocha Z Nadzieniem Czekoladowo-Rumowym, oraz Ciasteczka Czekoladowe Mocha.

Instrukcje

1
Wymieszaj czekoladowe chipsy, śmietanę i granulki kawy w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści i kawa się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Za pomocą miksera elektrycznego, beat cukier, masło, i wanilia w misce, aż mieszane. Ubić w mieszance czekoladowej. Przechowywać w lodówce do początku do firmy, o 8 protokół. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Aby użyć, odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie wystarczająco miękki, aby się rozprzestrzenił, około 2 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KawaKawa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać do miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i oba cukry w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj jajko, 2 łyżeczki wody, wanilię i kawę rozpuszczalną; dobrze wymieszaj. Ubić w mieszance mąki. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i orzechami pekan. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na przygotowane arkusze, odstępy 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
3
Piec, aż blaty są po prostu twarde w dotyku i nie błyszczące, o 13 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaków i schłodzić.
5
Umieść połowę ciasteczek, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
6
Rozłóż każdy z 1 łyżką nadzienia, pozostawiając 1/4-calową granicę. U góry każdego z drugim ciastkiem, naciskając, aby przylegać. Ułożyć na talerzu; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Podawać ciasteczka na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn