Ciasteczka czekoladowe z solą
Ciasteczka czekoladowe z solą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, masło, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasteczka z chipsami ziemniaczanymi z czekoladą i solą morską, Chocolate Chip Cookies: A Sea Salt Twist, oraz Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka Z Solą Morską.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Mąkę, sodę i pół łyżeczki soli przesiać razem na kawałek woskowanego papieru.
W dużej misce, ubij razem masło i cukier, aż będzie jasny i bladożółty.
Ubijać jajka pojedynczo, aż do całkowitego wymieszania.
Ubić wanilią, a następnie wymieszać z mąką, aż do wymieszania.
Wymieszać w kawałkach czekolady lub kawałki i wymieszać, aż będą równomiernie rozłożone w całym cieście.
Upuść ciasto przez łyżki pełne na przygotowane blachy do pieczenia.
Posypać obfite szczypta soli morskiej.
Piec na środku piekarnika, aż ciasteczka będą złote, około 12 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na blasze do pieczenia na około 4 protokół, aby ciasteczka, które są kruche, do firmy się, a następnie przesuń je na regale chłodzenia.