Ciasteczka Czekoladowe Sparkle
Ciasteczka czekoladowe Sparkle to bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 85 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 443 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, mielone migdały, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Raspberry Sparkle Drop Cookies, The Harvest Sparkle, oraz Jagody Sparkle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w misce bezpiecznej dla mikrofalówki lub dużej miarce płynu Pyrex.
Dodać czekoladę do gorącego masła i mieszać, aż prawie całkowicie się rozpuści. Ponownie umieścić mieszaninę w kuchence mikrofalowej i podgrzać przy 50% mocy, mieszając co 30 sekund, aż do całkowitego rozpuszczenia. Zestaw aside.In miskę do miksowania, ubić jajka mikserem elektrycznym przez około 3 minuty. Stopniowo dodawać sól, cukier i miód i kontynuować ubijanie przez około 3 do 5 minut lub aż ciasto będzie gęste i spienione. Złożyć w mieszaninie czekoladowo-masłowej.
Dodać kakao w proszku do mąki migdałowej i wymieszać tę mieszaninę do mieszaniny czekolady.Przykryć i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny lub aż wystarczająco grube, aby kształt. Podnieś czubate łyżeczki do herbaty i uformuj na około 30 kulek.
Umieścić kulki na tacy lub talerzu, przykryć folią i schłodzić przez noc. Przed pieczeniem zwijamy kulki w cukier musujący.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż błyszczące kulki ciasta na pergaminie lub nieprzywierającej folii wyłożonej blachą do pieczenia o 2 cale od siebie i piec przez 12 minut lub aż po prostu zestaw (wilgotny, ale nie mokry).
Niech ostygnie całkowicie. Powinieneś dostać około 30 sztuk.