Ciasteczka Czekoladowe Rocky Road
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Ciasteczek z czekoladą Rocky Road. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 293 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, mąka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Cookie Madness ma 73 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Bezy Ciasteczka Rocky Road, Rocky Road White Chocolate Chip Peppermint Sugar Cookies, oraz Ciasteczka Rocky Road dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól przesiać razem 3 razy. Odstawić.Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło na średniej prędkości, aż kremowy i rozjaśnione w Kolorze, o 2 protokół.
Dodać cukier i ubić 1 minutę dłużej.
Dodać jajka i wymieszać do połączenia.
Wymieszać w śmietanie i wanilii.Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i dodaj suche składniki w dwóch dodatkach, mieszając tylko do wymieszania. Za pomocą dużej gumowej szpatułki, złożyć w pekan i chipsy czekoladowe.Używając około ćwierć miary filiżanki, kształtuj ciasto na kopce i umieść 3 cale od siebie na pergaminie lub arkuszach ciastek wyłożonych Silpatem.
Piec przez 12 minut lub aż dopiero zaczyna się ustawić na górze.
Wyjąć z piekarnika i nacisnąć dziewięć lub dziesięć mini-pianki losowo na wierzchy. Powrót ciasteczka do piekarnika i piec przez kolejne 2 minuty lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. PATRZ UWAŻNIE. Nie pozwól, aby pianki stały się zbyt gorące lub stopią się. Te ciasteczka są najlepiej lekko podbarwione.
Pozostaw na arkuszach ciastek przez 5 minut lub do momentu, aż będzie wystarczająco mocny, aby go obsłużyć, zanim poluzujesz dużą metalową szpatułką.
Usuń do stojaka chłodzącego z drutu ustawionego na patelni z galaretką lub arkuszu papieru woskowego.Glazura ciasteczka
Połącz chipsy czekoladowe i masło w średniej misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Roztopić razem, mieszając od czasu do czasu. [Lub kuchenka mikrofalowa przez około 30 sekund]
Dodaj wrzącą wodę, ½ łyżeczki na raz, do cienkiej do lejącej konsystencji. Za pomocą łyżki lub widelca, skropić szkliwo nad każdym ciastkiem.
Odstawić na regałach chłodzących, aż do zestawów glazury.