Ciasteczka czekoladowe czarno-białe
Czarno-białe ciasteczka czekoladowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, wodę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe czarno-białe, Ciasteczka czekoladowe czarno-białe, oraz Czarno-białe czekoladowe ciasteczka i prezenty.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać trzepaczką.
Połączyć cukry, masło, i skrócenie w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Połącz 1/4 szklanki wody, substytut jajka, Kahla i wanilia w małej misce.
Dodać mieszaninę Kahla do mieszaniny cukru; ubić 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki; beat z małą prędkością tylko do połączenia. Fold w czekoladowe chipsy, biała czekolada chips, i pekan. Spadek przez poziom łyżki stołowe 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec, 1 arkusz na raz, w 350 przez 14 minut lub tylko do zestawu i zaczyna brązowieć wokół krawędzi i na dnie.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 1 minutę.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: całkowicie schłodzone ciasteczka można zamrozić nawet na miesiąc w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.