Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane
Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 216 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, masło, cukierki mięty pieprzowej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane, Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane, oraz Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, kakao i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Beat in egg.
Dodać suche składniki; ubijać do wymieszania. Ciasto przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Wyjąć ciasto na poziomie łyżki stołowe, a następnie zwinąć w gładkie kulki.
Umieść kulki na przygotowanych blachach do pieczenia, w odstępie około 2 cali od siebie. Używając DNA szkła lub rąk, spłaszczyć każdą kulkę do 2-calowej rundy (krawędzie pękną).
Piec, aż ciasteczka nie wyglądają mokro i małe wcięcie pojawia się, gdy wierzchołki ciasteczka są lekko dotykane palcami, około 11 minut (nie przesadzić lub ciasteczka staną się zbyt ostre). Schłodzić na arkuszu 5 minut.
Przenieść ciasteczka czekoladowe do stojaków i całkowicie ostudzić.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier puder i masło w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej i 2 krople barwnika spożywczego. Beat do jasnoróżowego i dobrze wymieszane, dodając więcej barwników spożywczych kropelkami, jeśli ciemniejszy różowy kolor jest pożądany.
Rozłóż 2 obfite łyżeczki wypełniające równomiernie na płaskiej stronie 1 ciastka do krawędzi; na wierzch z innym ciastkiem, płaską stroną w dół, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i nadzieniem miętowym.
Umieść zmiażdżone laski cukierków na talerzu.
Zawijaj krawędzie kanapek z ciastkami w zmiażdżonych cukierkach (cukierki będą przylegać do nadzienia). (Kanapki z ciasteczkami można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w jednowarstwowym hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)