Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj czekoladowe zanurzone ciasteczka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe, Ciasteczka Czekoladowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, espresso w proszku, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, dodać masło i cukier i śmietanę razem, za pomocą miksera elektrycznego, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i wanilię, następnie powoli dodawać suche składniki. Uformować ciasto na długi 2-calowy kłodę o grubości na pergaminie i zwinąć szczelnie. Zamrozić przez co najmniej 4 godziny na noc.
Ułóż Stojaki na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokrój ciasto na 1/4-calowe rund i ułóż je na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia, około 1-cala od siebie.
Piec przez 12 do 15 minut.
Wyjąć i ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie wyjąć do stojaka z drutu.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed oszkleniem.
Czekoladę i masło rozpuścić w małej szklanej misce nad garnkiem gotującej się wody.
Ubij razem, aż będzie gładka i błyszcząca.
Zdjąć z ognia i ubić w syropie kukurydzianym i ekstrakcie z wanilii, aż będzie gładka.
Zanurz schłodzone ciasteczka w glazurze i wyjmij widelcem do stojaka z drutu ustawionego na tacy z arkuszami. Pozwól na ustawienie ciasteczek na 40 minut przed podaniem.