Ciasteczka Czekoladowe
Ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż 2 Stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w średniej misce, aż do napowietrzenia i połączenia; odstawić.
Masło i brązowy cukier umieść w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż rozjaśnione w kolorze i puszyste, o 3 protokół. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.
Dodaj jajko i wanilię, powrót miksera do średniej prędkości, i beat aż włączone, o 1 minuta więcej.Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli dodaj mieszankę mąki, aż do połączenia. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką. Powrót miksera do niskiej prędkości, dodać chipsy czekoladowe, i mieszać aż tylko połączone.Upuść ciasto na ciastka przez zaokrąglone łyżki stołowe około 2 cali od siebie na przygotowanych blach do pieczenia (około 12 na arkusz).
Pozostałe ciasto umieść w lodówce.
Umieść obie blachy w piekarniku i piecz przez 7 minut. Obróć arkusze z przodu do tyłu i od góry do dołu i kontynuuj pieczenie, aż DNA i krawędzie ciasteczek są złotobrązowe, ale szczyty są nadal miękkie, o 6 do 7 protokół więcej.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach z drutu i ostudzić przez 5 minut. Za pomocą płaskiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.
Niech blacha do pieczenia ostygnie całkowicie i powtórzyć z pozostałym ciasta (można ponownie użyć pergaminów). Przechowywać ciasteczka w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 3 dni.