Ciasteczka cukrowe 3 w 1
Need a deser wegetariański? Ciastka cukrowe 3 w 1 mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 50 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Amish Sugar Cookies (Kruche Ciasteczka Cukrowe), Pełnoziarniste Rafinowane Ciasteczka Cukrowe Bez Cukru, oraz Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
Masło i oba cukry ubij w innej średniej misce mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, około 30 sekund.
Dodać żółtka, wanilię i skórkę pomarańczową, mieszając, aż do pełnego włączenia. Powoli dodawaj mieszaninę mąki i kontynuuj bicie, aż ciasto się połączy, zatrzymując się i skrobając boki miski w razie potrzeby.
Zwiń łyżkę ciasta ręcznie w kulkę. Zanurz 1 stronę kulek w grubym cukrze i umieść je po stronie cukru na niepasanej blasze do pieczenia, pozostawiając około 1 cala między ciastkami.
W przypadku krojonych ciastek: ciasto podzielić na pół, rolować ręcznie na kłody o szerokości 2 cali, zawijać w folię i przechowywać w lodówce, aż stanie się twarde, co najmniej 2 godziny.
Pokrój dzienniki na ciasteczka o grubości 1/4 cala i umieść je na nieosmarowanych blachach do pieczenia, pozostawiając około 1 cala między ciastkami.
W przypadku ciastek wycinanych: ciasto podzielić na pół, poklepać w dyski, owinąć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie twarde, co najmniej 2 godziny.
Rozwałkuj ciasto między lekko mącznym pergaminem lub woskowanym papierem, aż do grubości około 1/3 cala.
Przenieść arkusze do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż firma, około 30 minut.
Pokroić w pożądany kształt za pomocą foremki do ciastek, umieścić je na niepasanych blachach do pieczenia, pozostawiając około 1 cala między ciastkami. (Zbierz resztki ciasta razem, poklep w dysk, schłodź i przerzuć.)
Przechowywać w lodówce podczas podgrzewania piekarnika do 375 stopni F, przez co najmniej 30 minut.
Piec ciasteczka, aż DNA są złote, około 10 do 15 minut, w zależności od kształtu. Schłodzić na arkuszach, aż będzie wystarczająco mocny, aby przenieść do stojaka, aby ostygnąć. Udekoruj zgodnie z życzeniem i podawaj lub przechowuj w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do 1 miesiąca.
Wszystkie składniki, z wyjątkiem barwnika spożywczego, połączyć w misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie łopatkowe.
Mieszaj powoli, aż będzie wystarczająco sztywny, aby utworzyć szczyty. Polewa powinna być czysta biała i gruba, ale nie puszysta i bąbelkowa. Jeśli lukier jest overbeaten, zostanie napowietrzony, co utrudnia pracę. Jeśli tak się stanie, pozostaw lukier, aby osiąść, a następnie użyj gumowej szpatułki, aby energicznie ubić i wygładzić lukier.
Alternatywnie połącz składniki w dużej misce i ubijaj ręcznie naganiaczami na niskiej prędkości, aż lukier zgęstnieje do sztywnych szczytów.
Dodaj do 1 łyżki stołowej barwnika spożywczego i wymieszaj gumową szpatułką, aż kolor będzie jednolity. (
Dodanie zbyt dużej ilości koloru zmniejsza połysk lukru i może zepsuć konsystencję lukru w ciągu kilku dni.) Przechowywać lukier, pokryty folią z tworzywa sztucznego na powierzchni lukru.