Ciasteczka cranowo-pomarańczowe i Daktylowo-orzechowe
Ciasteczka cranowo-pomarańczowe i Daktylowo-orzechowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 42 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pomarańczowe cukierki, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Cran-Orange ' n Date-Nut, Ciasteczka Cran-Orange Icebox, oraz Ciasteczka Owsiane Cran-Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małej misce, wymieszać razem żurawiny, posiekane cukierki, daktyle i sok pomarańczowy; odstawić.
W dużej misce, wymieszać razem mix cookie, mąka, cynamon i imbir. Wymieszać z masłem, skórką pomarańczową i jajkiem, aż ciasto uformuje się. Wymieszaj mieszankę żurawiny, orzechów pistacjowych i orzechów kokosowych, aż dokładnie wymieszasz. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty w odległości 2 cali.
Piec 10 do 12 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Przechowywać w szczelnie zakrytym pojemniku.