Ciasteczka Bezowe O Smaku Niskowęglowodanowym
Ciasteczka bezowe o Smaku niskowęglowodanowym wymagają około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 3 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 466 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz mieszankę galaretki truskawkowej, białka jaj, granulowany bezkaloryczny substytut cukru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Forget me Nots {ciasteczka bezowe o Smaku róży}, Brownies Z Cukinii Low Carb, oraz Best Low Carb Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Wytnij około 1/4 cala z rogu ciężkiej plastikowej torby wielokrotnego zamykania i wciśnij do otworu dużą końcówkę dekorującą ciasto (taką jak końcówka Gwiazdy). Dopasowanie powinno być ciasne.
W małej misce wymieszaj mieszankę żelatyny z substytutem cukru. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka z kremem z kamienia nazębnego i soli, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy ubijasz białka, stopniowo dodawaj mieszaninę żelatyny, około 1 łyżki na raz. Łyżkę puszystej mieszanki do przygotowanej plastikowej torebki, a następnie delikatnie ściśnij i przekręć torebkę, aby zmusić mieszankę bezową do końcówki dekorującej. (Nie zamykaj torby, aby powietrze mogło uciec.)
Wycisnąć worek, aby umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia dollops z mieszanki bezowej wielkości piłki golfowej. Aby uzyskać efekt dekoracyjny, przekręć i podnieś, umieszczając ciastko na arkuszu, aby uzyskać ładny kształt.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka będą gotowe i wyschną, około 1 godziny i 30 minut. Nie otwieraj drzwi piekarnika podczas pieczenia. Pod koniec czasu pieczenia wyłącz piekarnik, otwórz drzwi piekarnika i pozwól ciastkom powoli ostygnąć w piekarniku przed wyjęciem z blach do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.