Ciasteczka Bezowe O Smaku Niskowęglowodanowym

Ciasteczka Bezowe O Smaku Niskowęglowodanowym
Ciasteczka bezowe o Smaku niskowęglowodanowym wymagają około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 3 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 466 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz mieszankę galaretki truskawkowej, białka jaj, granulowany bezkaloryczny substytut cukru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Forget me Nots {ciasteczka bezowe o Smaku róży}, Brownies Z Cukinii Low Carb, oraz Best Low Carb Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij około 1/4 cala z rogu ciężkiej plastikowej torby wielokrotnego zamykania i wciśnij do otworu dużą końcówkę dekorującą ciasto (taką jak końcówka Gwiazdy). Dopasowanie powinno być ciasne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
W małej misce wymieszaj mieszankę żelatyny z substytutem cukru. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka z kremem z kamienia nazębnego i soli, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy ubijasz białka, stopniowo dodawaj mieszaninę żelatyny, około 1 łyżki na raz. Łyżkę puszystej mieszanki do przygotowanej plastikowej torebki, a następnie delikatnie ściśnij i przekręć torebkę, aby zmusić mieszankę bezową do końcówki dekorującej. (Nie zamykaj torby, aby powietrze mogło uciec.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Torby ZiplocTorby Ziploc
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wycisnąć worek, aby umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia dollops z mieszanki bezowej wielkości piłki golfowej. Aby uzyskać efekt dekoracyjny, przekręć i podnieś, umieszczając ciastko na arkuszu, aby uzyskać ładny kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka będą gotowe i wyschną, około 1 godziny i 30 minut. Nie otwieraj drzwi piekarnika podczas pieczenia. Pod koniec czasu pieczenia wyłącz piekarnik, otwórz drzwi piekarnika i pozwól ciastkom powoli ostygnąć w piekarniku przed wyjęciem z blach do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn