Ciasta z łososia w sosie koperkowym
Ciasta z łososia z sosem koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jagody pszenicy, panko, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowsze Ciasta Z Łososia Z Sosem Limonkowo-Koperkowym, Ciasta Z Łososiem Koperkiem, oraz Hamburgery lub ciasta z łososiem i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj łososia, jagody pszenne, bułkę tartą pełnoziarnistą i 3 białka. Uformować na 8 pasztecików; schłodzić przez 15 minut. Ciasto zanurzyć w pozostałym białku jajka i zagotować w panko.
Połączyć jogurt, koperek i sok z cytryny; odstawić.
Pieczemy ciasto z łososiem na środku piekarnika przez 15 minut lub do czasu aż się nagrzeje i blaty będą złote. Rozgrzej brojlery; brązowe szczyty ciast przez 1020 sekund.
Podawać z ogórkami, marynowanym imbirem i sosem koperkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.