Ciasta z rumem czarno-białym
Czarno-białe ciastka z rumem to bezmleczne deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, białka jaj, ekstrakt z rumu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czarno-białe ciasta Karen DeMasco, Mini Torty Krepowe Z Czarnej Maliny I Białej Czekolady, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla całych jaj.
W małej misce, umieścić 2 szklanki ciasta; wymieszać z czekoladą. W pozostałym cieście wymieszaj 2 łyżeczki ekstraktu z rumu. Na dnie każdej filiżanki muffin łyżka około 1 1/2 łyżki ciasta czekoladowego. Top każdy z około 1 1/2 łyżki rumu ciasto.
Piec 20 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, beat 2 białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą; odstawić.
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i 2 łyżki wody, aż dobrze wymieszasz. Przykryć i podgrzać do walcowania gotować na średnim ogniu. Odkryć i gotować 4 do 8 minut, bez mieszania, do 117° na termometr cukierki lub do małej ilości mieszaniny upuszczone do kubka z bardzo zimnej wody tworzy twardą piłkę, która utrzymuje swój kształt, aż do naciśnięcia. Aby uzyskać dokładny odczyt temperatury, lekko przechylić rondel, aby mieszanina była wystarczająco głęboka dla termometru.
Gorący syrop wlać bardzo powoli cienkim strumieniem do białek, ubijając stale na średniej prędkości.
Dodać 2 łyżeczki ekstraktu z rumu. Beat na dużej prędkości około 10 minut lub aż sztywne szczyty tworzą. Natychmiast rozprowadzić lukier na babeczkach.
Posypać posypką czekoladową. Przechowywać w lodówce.