Ciasta z rumem czarno-białym

Ciasta z rumem czarno-białym
Czarno-białe ciastka z rumem to bezmleczne deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, białka jaj, ekstrakt z rumu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czarno-białe ciasta Karen DeMasco, Mini Torty Krepowe Z Czarnej Maliny I Białej Czekolady, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla całych jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W małej misce, umieścić 2 szklanki ciasta; wymieszać z czekoladą. W pozostałym cieście wymieszaj 2 łyżeczki ekstraktu z rumu. Na dnie każdej filiżanki muffin łyżka około 1 1/2 łyżki ciasta czekoladowego. Top każdy z około 1 1/2 łyżki rumu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
CzekoladaCzekolada
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec 20 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce, beat 2 białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i 2 łyżki wody, aż dobrze wymieszasz. Przykryć i podgrzać do walcowania gotować na średnim ogniu. Odkryć i gotować 4 do 8 minut, bez mieszania, do 117° na termometr cukierki lub do małej ilości mieszaniny upuszczone do kubka z bardzo zimnej wody tworzy twardą piłkę, która utrzymuje swój kształt, aż do naciśnięcia. Aby uzyskać dokładny odczyt temperatury, lekko przechylić rondel, aby mieszanina była wystarczająco głęboka dla termometru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Gorący syrop wlać bardzo powoli cienkim strumieniem do białek, ubijając stale na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SyropSyrop
8
Dodać 2 łyżeczki ekstraktu z rumu. Beat na dużej prędkości około 10 minut lub aż sztywne szczyty tworzą. Natychmiast rozprowadzić lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Posypać posypką czekoladową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn