Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli 1,32 zł za porcję spada twój budżet, ciasta z dorsza mogą być ogromne pescatarian przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz sos worcestershire, szczypiorek, Panko bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do garnka z wrzącą wodą dodaj trochę soli i Garni bukietu z liści laurowych, klinów cytrynowych i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Bouquet Garni
Klin Cytrynowy
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać filety z dorsza i gotować przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
4
Wyjąć dorsza z wody i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
5
Ziemniaki gotować w dużej ilości osolonej wody do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić, zacieru i całkowicie ostudzić.
7
Na patelni podsmażamy cebulę na odrobinie oleju rzepakowego do miękkości. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
W dużej misce, wymieszać schłodzonego dorsza, puree ziemniaczane, smażone cebule, śmietana, szczypiorek, musztarda, szalotki, sos Worcestershire, Old Bay przyprawy, czosnek w proszku, biały pieprz i 1 łyżka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Przyprawa Old Bay
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Smażona Cebula
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać bułkę tartą i wymieszać. Uformuj mieszaninę w 4-uncjowe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
10
Rozgrzać trochę oleju i 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć ciasta w partiach, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie; Dodać trochę dodatkowego oleju i masła między partiami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Jean Biecher Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obszerne i mięsiste wino jest podtrzymywane przez zachwycające napięcie, które nadaje winu pełnowartościową strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.mają szlachetną, aksamitną konsystencję, czasem z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris ma naturalną śmiałość, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Z nutą ziemistego i zadymionego runa, Pinot Gris d ' Alsace świetnie pasuje do smażonych na patelni grzybów girolle, risotto z borowikami.