Ciasta Krabowe Z Salsą Mango-Awokado
Ciasto krabowe z salsą z mango-awokado może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 8,87 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową, Mini Ciasta Krabowe Z Salsą Awokado, oraz Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.