Ciasta krabowe z salsą Kolendrową

Ciasta krabowe z salsą Kolendrową
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasta krabowe z salsą Kolendrową może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, mięso krabowe, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasta krabowo-makaronowe z majonezem Kolendrowo-limonkowym, Ciastka Krabowe Ze Świeżo Kukurydzianą Salsą, oraz Mini Ciasta Krabowe Z Salsą Awokado.

Instrukcje

1
Wymieszać razem składniki Cilantro Salsa; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
Wymieszać razem składniki ciastek krabowych-z wyjątkiem 2 łyżek oleju roślinnego i 2/3 szklanki bułki tartej. Kształtuj mieszaninę na 16 ciastek o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Ciasto krabowe z 2/3 szklanki bułki tartej. Gotować w oleju 3 do 4 minut z każdej strony, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn