Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasta krabowe z salsą Kolendrową może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, mięso krabowe, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasta krabowo-makaronowe z majonezem Kolendrowo-limonkowym, Ciastka Krabowe Ze Świeżo Kukurydzianą Salsą, oraz Mini Ciasta Krabowe Z Salsą Awokado.
Instrukcje
1
Wymieszać razem składniki Cilantro Salsa; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Zęby Przyrodzenia
2
Wymieszać razem składniki ciastek krabowych-z wyjątkiem 2 łyżek oleju roślinnego i 2/3 szklanki bułki tartej. Kształtuj mieszaninę na 16 ciastek o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krab
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Ciasto krabowe z 2/3 szklanki bułki tartej. Gotować w oleju 3 do 4 minut z każdej strony, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krab
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.