Ciasta Budyniowe Czekoladowe Z Pianką
Marshmallow-Topped ciasta budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowy cukier, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasta Budyniowe Czekoladowe Z Pianką, Czekoladowe Patyczki Z Pianki, oraz Joe ' s Molten Marshmallow-czekoladowe ciasta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Mist 4 6-oz. ramekins z gotowania sprayu i umieścić na blasze do pieczenia.
Połączyć masło i czekoladę w dużej misce i kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż prawie stopiony, 1 do 2 protokół. Wymieszać, aż będzie gładka i odstawić do ostygnięcia. Wymieszać z mąką.
Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić cukier, jajka, wanilia i sól, aż rozjaśnione i gładkie, o 5 protokół. Złożyć w mieszaninie czekolady.
Podzielić ciasto między ramekins; piec, aż ciasta wzrosną i są popękane na górze, ale nadal mokre w centrach, 12 do 15 minut. Lekko naciśnij piankę na wierzchu każdego ciasta i piec, aż pianki stopią się i zaczną brązowieć, 2 do 3 minut dłużej.
Umieść ramekiny na drucianym stojaku na 5 minut do ostygnięcia przed podaniem.