Chutney Z Suszonych Wiśni

Chutney Z Suszonych Wiśni
Chutney z suszonych wiśni może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 15 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kardamonu, wody, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym, Chutney Z Czerwonych Suszonych Owoców, oraz Chutney Z Suszonych Moreli.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki połączyć w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, odkryte, aż gruby (około 1 godziny), mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić goździki i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
3
Uwaga: resztki chutney można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn