Chutney Z Mango I Żurawiną
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Chutney z mango i żurawiną może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, laska cynamonu, olej z orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chutney Z Żurawiną Mango, Przyprawiona szynka wędzona z chutneyem z mango-żurawiną, oraz słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać 1 łyżeczkę oleju.
Dodać cebulę i sól i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Dodać curry i laskę cynamonu i gotować przez 1 minutę. Wymieszać cukry i ocet i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mango i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 35 do 40 protokół.
Dodać żurawinę i gotować na umiarkowanym ogniu przez 40 minut, zgniatając je o boki patelni.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na małej patelni.
Dodać nasiona gorczycy i gotować, aż zaczną pop, a następnie mieszać je do chutney.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Dodać do przodu: chutney można przechowywać w lodówce do 2 tygodni.