Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka
Boczek, Koper i jabłko Chutney może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje $2.32 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz gałązki tymianku, bagietkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka, Zupa kasztanowo-Koprowa z chutneyem jabłkowo-orzechowym, oraz Farsz Jabłkowy, Boczek I Koper Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię; dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Wylać wszystko, ale 3 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać pokrojony w kostkę koper włoski, tymianek, czosnek i jabłko. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać nasiona kopru włoskiego i gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier i liście kopru włoskiego.
Zdjąć chutney z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić tymianek, wymieszać z boczkiem i podawać chutney z grzankami.