Chutney Żurawinowy
Need a przyprawa bezglutenowa i bezmleczna? Chutney żurawinowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do szarlotki, ocet jabłkowy, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Chutney Żurawinowy, oraz Chutney Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, wymieszać wszystkie składniki.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 15 do 20 minut, często mieszając, aż jabłka będą miękkie i mieszanina zgęstnieje. Całkowicie fajne.
Łyżka chutney do 4 sterylizowanych słoików o pojemności 8 uncji. Przykryj pokrywkami. Przechowywać w lodówce.