Chunky Vegetable Potpie

Chunky Vegetable Potpie
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, mleko, różyczki kalafiora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Warzywne Potpie Wołowe, Potpie wołowo-warzywne, oraz Warzywne Potpie Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przełożyć do płytkiego szklanego naczynia i piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2
Wyjmij warzywa z piekarnika i upuść czubate łyżki ciasta biszkoptowego na warzywa, pozostawiając niektóre warzywa odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieścić naczynie ciasto na blasze do pieczenia, i piec, aż ciastka są złote, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1( bakłażany)burak obrany i pokrojony na 1/4 calaburak obrany i pokrojony na 1/4 cala0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smakuświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smaku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.brukselka, oczyszczona i przycięta, pokrojona wzdłuż, jeśli jest dużabrukselka, oczyszczona i przycięta, pokrojona wzdłuż, jeśli jest duża1dyni, obrane i pokrojone w kostki 3/4 cala (około 8 uncji)dyni, obrane i pokrojone w kostki 3/4 cala (około 8 uncji)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchewki obrane i pokrojone w grube zapałkimarchewki obrane i pokrojone w grube zapałki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielone kalafioryzielone kalafiory1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekalafior białykalafior biały1mała głowaseler, obrany i pokrojony w kostkę 1/2 calaseler, obrany i pokrojony w kostkę 1/2 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży estragonposiekany świeży estragon3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan1Batoniki toffi Heathsól, plus więcej do smakusól, plus więcej do smaku21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotka, obrana i mielonaszalotka, obrana i mielona1małerzepa lub 2 Pasternaki, obrane i pokrojone w grube, 1-calowe zapałkirzepa lub 2 Pasternaki, obrane i pokrojone w grube, 1-calowe zapałki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDomowy bulion warzywny lub bulion warzywny w puszkachDomowy bulion warzywny lub bulion warzywny w puszkach1( bakłażany)cukinia pokrojona w grube zapałki o długości 1 calacukinia pokrojona w grube zapałki o długości 1 cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn