Chuda Słodka Kukurydza Chowder Z Pikantnymi Zapiekanymi Przegrzebkami Morskimi

Chuda Słodka Kukurydza Chowder Z Pikantnymi Zapiekanymi Przegrzebkami Morskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chudego słodkiej kukurydzy z pikantnymi zapiekanymi przegrzebkami morskimi. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 8,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z theskinny.us.com ma 7 fanów. Jeśli masz cebulę, ziarna kukurydzy, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sherry śmietankowe można śledzić to danie główne z Kantalupa I Śmietana Sherry Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą, Edamame I Brązowym Masłem, Zapiekane przegrzebki z bazylią, anchois i budyniem ze słodkiej kukurydzy, oraz Pikantne Pieczone Przegrzebki.

Składniki

1roztopione masłoboczek wędzony ekologicznyboczek wędzony ekologiczny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweduża marchewka, drobno pokrojona w kostkę (oduża marchewka, drobno pokrojona w kostkę (o1mała głowakalafior, różyczki i kawałki łodygi oddzielone (różyczki posiekane, łodygi pokrojone w kostkę)kalafior, różyczki i kawałki łodygi oddzielone (różyczki posiekane, łodygi pokrojone w kostkę)2duże łodygiseler (jeden będzie grubo posiekany, drugi pokrojony w kostkę)seler (jeden będzie grubo posiekany, drugi pokrojony w kostkę)2Średnia żółta cebula, posiekanarosół z kurczaka (wolę używać lepiej niż pastę bulionową, która jest bogatsza w smak niż typowy bulion z puszki.)rosół z kurczaka (wolę używać lepiej niż pastę bulionową, która jest bogatsza w smak niż typowy bulion z puszki.)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecream sherry, podzielone (upewnij się, że używasz cream sherry, podzielone (upewnij się, że używasz "cream sherry", a nie " cooking sherry.”)2trochę posiekanej cukiniiTony Chachere ' s Creole Seasoning (jeśli wolisz mniej ciepła, użyj Old Bay Seasoning)Tony Chachere ' s Creole Seasoning (jeśli wolisz mniej ciepła, użyj Old Bay Seasoning)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefat free half and halffat free half and half9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże ziarna kukurydzy, podzielone (Usuń kukurydzę z kolb, ale zarezerwuj kolby, abyś mógł je świeże ziarna kukurydzy, podzielone (Usuń kukurydzę z kolb, ale zarezerwuj kolby, abyś mógł je "wydoić"...więcej na ten temat później)2warzywo (np. szpinak)świeży tymianek, podzielonyświeży tymianek, podzielony1porcja startego parmezanuświeży czosnek, mielonyświeży czosnek, mielony2trochę posiekanej cukiniiświeży mielony pieprz do smaku (chyba że używasz bulionu bez sodu, prawdopodobnie nie będziesz musiał dodawać soli.)świeży mielony pieprz do smaku (chyba że używasz bulionu bez sodu, prawdopodobnie nie będziesz musiał dodawać soli.)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki o średniej czerwonej skórce, drobno pokrojone w kostkę (oziemniaki o średniej czerwonej skórce, drobno pokrojone w kostkę (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemała czerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę (omała czerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę (o1łyżka czerwony ocet winnyŚwieże przegrzebki morskie (ponieważ średnio 1,5 uncji każdy, trzeba tylko 3 na osobę.)Świeże przegrzebki morskie (ponieważ średnio 1,5 uncji każdy, trzeba tylko 3 na osobę.)1Serrano papryka chili, mielona (jest to opcjonalne. Jeśli nie lubisz ciepła, pomiń to.)Serrano papryka chili, mielona (jest to opcjonalne. Jeśli nie lubisz ciepła, pomiń to.)1łyżka czerwony ocet winnyżółta cebula, pokrojona na pół (jedna połowa będzie grubo posiekana, druga pokrojona w kostkę)żółta cebula, pokrojona na pół (jedna połowa będzie grubo posiekana, druga pokrojona w kostkę)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn