Chrupki Z Rodzynkami
Chrupki z rodzynkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 60 i kosztuje 7 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Chleb z rodzynkami dla miłośników rodzynek, Babeczki z rodzynkami rumowymi z maślanką z rodzynkami Rumowymi, oraz Nun ' s Puffs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj rodzynki, wodę i 1 łyżeczkę wanilii.
Zdjąć z ognia i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W średniej misce, krem skrócenie i cukru razem. Ubić jajka, po jednym na raz, i 2 łyżeczki wanilii. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać ze śmietaną.
Rodzynki odsączyć i wymieszać.
Umieść 3 łyżki cukru w małej misce.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i rozwałkuj kulki w cukrze.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na przygotowanym arkuszu ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut, ciasteczka powinny być twarde.