Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym

Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym
Need a deser wegetariański? Chipsy z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 141 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe, Chrupki Koronkowe Miodowo-Migdałowe, oraz Krem Wypełniony Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu rozpuść masło z miodem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać cukier i sól i ubijać, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przenieść do małej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Linia 2 płaskie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka 1 czubata łyżeczka. mieszanka miodu na arkuszach o 4 w. od siebie (będą się bardzo rozprzestrzeniać).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, aż ciemny złoty brąz i małe otwory pojawiają się w całym, 10 do 12 protokół. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić na tacy, aż zacznie się firma, 2 do 3 protokół. Podczas gdy ciasteczka ostygną, użyj noża do parowania, aby oddzielić wszystkie ciasteczka, które się stopiły i uformować je w okrąg. Pracując partiami po 3 lub 4, ostrożnie oderwij ciasteczka z papieru i uformuj je w mały kształt cylindra wokół uchwytu drewnianej łyżki, przytrzymując do twardości (kilka sekund) i zsuwając się, gdy ostygnie. Jeśli ciastka jędrne, zanim można je kształtować, umieścić blachy do pieczenia z powrotem w piekarniku, aby lekko ogrzać, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
9
Ubij razem śmietanę, cukier i skórkę do uzyskania jędrnych szczytów. Napełnij dużą plastikową torebkę śmietaną, a następnie przeciąć 1/4 cala. dziura w 1 rogu. Wlej śmietanę do butli z ciastkami z każdego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Podawać natychmiast.
11
Make ahead: do 1 dnia; przechowywać szczelnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn