Chrupki Serowe
Chrupki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 14 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól koszerną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Chrupki Serowe, Chrupki Serowe, oraz Chrupki Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W rondlu podgrzej mleko, masło, sól, pieprz i gałkę muszkatołową na średnim ogniu, aż się poparzy.
Dodaj mąkę na raz i energicznie ubijaj drewnianą łyżką, aż mieszanina się połączy. Gotować, stale mieszając, na małym ogniu przez 2 minuty. Mąka zacznie pokrywać dno patelni. Wrzuć gorącą mieszaninę do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Natychmiast dodaj jajka, Gruyere i parmezan i pulsuj, aż jajka zostaną włączone, a ciasto będzie gładkie i gęste.
Łyżka mieszanki do worka cukierniczego wyposażonego w dużą gładką okrągłą końcówkę. Rury w kopcach 1 1/4 cala szerokości i 3/4-cala wysokości na blachy do pieczenia. Mokrym palcem lekko przyciśnij zawirowanie na górze każdego pufu. (Możesz również użyć 2 łyżek do zgarnięcia mieszanki i ukształtowania ptysiów wilgotnymi palcami.)
Posmaruj lekko wierzch każdego puffu umyciem jajecznym i posyp szczyptą Gruyere.
Piec przez 15 minut, lub do złotego koloru na zewnątrz, ale nadal miękkie wewnątrz.