Ciasto jabłkowe z sosem żurawinowym wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8 osobom. Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 392 kalorie. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia. 83 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Ten przepis z Allrecipes wymaga brązowego cukru, sosu żurawinowo-jagodowego, płatków owsianych i mąki cukierniczej. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 36%. Chrupki jabłkowe z sosem żurawinowym, resztki sosu żurawinowego i chrupki jabłkowe oraz chrupki żurawinowo-jabłkowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść plasterki jabłka w kwadratowym naczyniu do pieczenia o średnicy 8 lub 9 cali.