Chrupki Czosnkowo-Chrzanowo-Wołowe
Chipsy czosnkowo-Chrzanowo-wołowe to bezglutenowe i pierwotne przepis z 24 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Mieszanka chrzanu, śmietany, rostbefu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chrupki Czosnkowo-Chrzanowo-Wołowe, Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, oraz Czosnek Chrzan Polędwica Pieczona.
Instrukcje
W małej misce, połączyć śmietanę, chrzan i musztardę; dobrze wymieszać.
Umieścić 1 pas rostbefu na każdej rundzie Melby. Top każdy z około 1/2 łyżeczki śmietany mieszaniny.
Posypać natką pietruszki. Ułóż na półmisku.