Chrupki Czosnkowo-Chrzanowo-Wołowe
Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka pieczonej wołowiny, śmietany, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, Czosnek Chrzan Polędwica Pieczona, oraz Rostbef Chrzan Spirale dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć śmietanę, chrzan i musztardę; dobrze wymieszać.
Umieścić 1 pas rostbefu na każdej rundzie Melby. Top każdy z około 1/2 łyżeczki śmietany mieszaniny.
Posypać natką pietruszki. Ułóż na półmisku.