Chrupki Czosnkowo-Chrzanowo-Wołowe

Chrupki Czosnkowo-Chrzanowo-Wołowe
Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka pieczonej wołowiny, śmietany, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, Czosnek Chrzan Polędwica Pieczona, oraz Rostbef Chrzan Spirale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć śmietanę, chrzan i musztardę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Umieścić 1 pas rostbefu na każdej rundzie Melby. Top każdy z około 1/2 łyżeczki śmietany mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3
Posypać natką pietruszki. Ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn