Chrupiące brzoskwinie i maliny mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,58 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 5G białka, oraz 20g tłuszczu. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka masła, szybko gotujących się płatków owsianych, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 31 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Raspberry Peach Crisp, Raspberry Peach Crisp, oraz Raspberry Peach Crisp.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. posmaruj masłem wnętrze owalnego naczynia do pieczenia o wymiarach 10 na 15 na 2 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Zanurz brzoskwinie we wrzącej wodzie na 30 sekund, a następnie umieść je w zimnej wodzie. Brzoskwinie obrać, pokroić w grube ćwiartki i włożyć do dużej miski.
Crisp działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.