Chrupiący Łosoś Wasabi Z Limonką

Chrupiący Łosoś Wasabi Z Limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj chrupiącego łososia Wasabi z limonką. Na 13,1 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1075 kalorii, 103g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, oliwę z oliwek, groszek wasabi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiący Łosoś Wasabi Z Limonką, Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, oraz Łosoś z limonkowo-Hoisinową glazurą z chrupiącym Bok Choy Slaw.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wymieszaj groszek wasabi w procesorze do zmielenia, ale z kilkoma grubo pokruszonymi kawałkami. Lekko oil oprawione blachy do pieczenia. Ułóż filety z łososia, skórą do dołu, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Groszek WasabiGroszek Wasabi
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rybę posypać solą. Nacisnąć groszek wasabi na wierzchołki filetów z łososia, aby przylegać, całkowicie pokrywając wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Groszek WasabiGroszek Wasabi
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Łososia posypać startą skórką z limonki; skropić 1 łyżką oleju. Pieczony łosoś tylko do nieprzejrzystego w środku, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn