Chrupiący Parmezan Ratatouille
Chrupiący parmezan Ratatouille może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,36 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 956 kalorii, 55g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bakłażan, przyprawiony parmezan klasyczny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem Parmezanowym i Ratatouille, Chrupiące pieczone frytki Ratatouille (cukinia i bakłażan) z pikantnym sosem pomidorowym, oraz Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połączyć bułkę tartą i sery.
Warzywa pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Wlać połowę sosu pomidorowego do naczynia do pieczenia 13x9 cali; przykryć warstwami po połowie każdej z mieszanek warzyw i sera. Wierzch z pozostałym sosem i warzywami.
Skropić olejem; przykryć.
Wierzch z pozostałą mieszaniną sera; piec, odsłonięty, 15 min. lub dopóki warzywa nie będą miękkie, a polewa będzie złotobrązowa.