Chrupiący Kurczak z mozzarellą ze szpinakiem czosnkowym
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, chrupiący kurczak Mozzarella ze szpinakiem czosnkowym może być wybitny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 34 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka młodych liści szpinaku, op. shake ' N bake extra przyprawione mix powłoki, piersi z kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiący Kurczak z mozzarellą ze szpinakiem czosnkowym, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Chrupiący kurczak parmezan z pomidorami i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść kurczaka między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala.
Kurczak zalać mieszanką zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; umieścić na pokrytej folią blasze do pieczenia.
Piec 10 min. Wyrzucić worek do wytrząsania i pozostałą mieszankę powłok.
Wierzch kurczaka z serem; piec 4 do 5 min. lub do czasu, aż kurczak jest gotowy (165F) i ser się topi.
Tymczasem rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 min.
Dodać połowę szpinaku; gotować 1 min. albo tylko do czasu, aż szpinak zacznie więdnąć, ciągle obracając szczypcami.
Dodaj pozostały szpinak; gotuj 1 min. albo tylko do czasu, aż zwiędną, okazjonalnie się obracając.
Kurczaka podawać ze szpinakiem.