Chrupiący Kurczak Parmezan
Chrupiący kurczak parmezan to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka jaj, sos, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Chrupiący Kurczak Parmezan, Chrupiący Kurczak Z Parmezanem, oraz Chrupiący Kurczak Z Parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spray blachy do pieczenia z warzyw gotowania sprayu.
Umieść grzanki w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Zamknąć i zmiażdżyć wałkiem do formy okruchy.
Kurczaka zanurzyć w jajku. Płaszcz z okruchami.
Umieść kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia. Spryskaj kurczaka warzywnym sprayem do gotowania.
Piec 20 minut lub aż kurczak jest gotowy. Łyżka sosu makaronowego na kurczaka i posypać serem.