Chrupiący Boczek Z Brązowym Cukrem

Chrupiący Boczek Z Brązowym Cukrem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące brązowy cukier boczek spróbować. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wędzonego boczku hickory, mocno brązowego cukru, popękanego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Boczek Z Brązowym Cukrem, Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru, oraz Ciastka Z Boczkiem Z Brązowego Cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić plastry boczku na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2
Połącz cukier i pieprz w płytkim naczyniu. Boczek pogłębiać w mieszaninie cukrowej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
W razie potrzeby przekręć każdy plasterek boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Umieść boczek w jednej warstwie na lekko nasmarowanym blasze do pieczenia w blasze wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub do chrupkości. Przed podaniem odstawić boczek do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn