Chrupiące Ziemniaczane Ciasta Chrzanowe

Chrupiące Ziemniaczane Ciasta Chrzanowe
Chrupiące ziemniaczane ciasta chrzanowe wymagają ok. 44 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym, Chrupiące Placki Ziemniaczane Z Kremem Z Buraków I Chrzanu, oraz Chrupiące Ciasta Z Dorsza I Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć cebulę i ziemniaki. Pył z mąką i wymieszać, aby ją rozproszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać jajka, chrzan, skórkę z cytryny, świeży koperek, sól i pieprz, i wymieszać, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
świeży Koperekświeży Koperek
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W dużej patelni saute nieprzywierającej rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu. Gdy pęcherzyki z masła ustąpić, łyżka 3 czubate łyżki mieszanki ziemniaków do patelni saute. Powtarzam, robię 8 do 12 naleśników. Naleśniki gotować około 4 minut z każdej strony, zapewniając, że obie strony są dobrze rumiane i ziemniaki są gotowane. Zmniejsz ciepło patelni, jeśli placki ziemniaczane zbyt szybko się brązowią, aby upewnić się, że wnętrze jest całkowicie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć ciasto na papierowy ręcznik wyłożony talerz, jak zakończyć, i doprawić solą na gorąco. Możesz przykryć je folią i przechowywać w piekarniku 200 stopni F, aby pozostać ciepłym, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Aby służyć, przenieś placki ziemniaczane na półmisek i polej każdą z nich creme fraiche. Wierzch z gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn