Chrupiące Ziemniaczane Ciasta Chrzanowe
Chrupiące ziemniaczane ciasta chrzanowe wymagają ok. 44 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym, Chrupiące Placki Ziemniaczane Z Kremem Z Buraków I Chrzanu, oraz Chrupiące Ciasta Z Dorsza I Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć cebulę i ziemniaki. Pył z mąką i wymieszać, aby ją rozproszyć.
Dodać jajka, chrzan, skórkę z cytryny, świeży koperek, sól i pieprz, i wymieszać, aż dobrze się połączą.
W dużej patelni saute nieprzywierającej rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu. Gdy pęcherzyki z masła ustąpić, łyżka 3 czubate łyżki mieszanki ziemniaków do patelni saute. Powtarzam, robię 8 do 12 naleśników. Naleśniki gotować około 4 minut z każdej strony, zapewniając, że obie strony są dobrze rumiane i ziemniaki są gotowane. Zmniejsz ciepło patelni, jeśli placki ziemniaczane zbyt szybko się brązowią, aby upewnić się, że wnętrze jest całkowicie ugotowane.
Wyjąć ciasto na papierowy ręcznik wyłożony talerz, jak zakończyć, i doprawić solą na gorąco. Możesz przykryć je folią i przechowywać w piekarniku 200 stopni F, aby pozostać ciepłym, aż będzie gotowy do podania.
Aby służyć, przenieś placki ziemniaczane na półmisek i polej każdą z nich creme fraiche. Wierzch z gałązką koperku.