Chrupiące warzywa z sosem Tonnato

Chrupiące warzywa z sosem Tonnato
Chrupiąca zieleń z sosem Tonnato to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pierścienie papryki, pomidory śliwkowe, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Zieleniną I Zbożem, Warzywa z sosem Chèvre, oraz SOS szalotkowy z zielenią.

Instrukcje

1
Aby przygotować opatrunek, połącz pierwsze 9 składników w blenderze; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować sałatkę, połączyć sałatę, ogórek, zielona papryka, czerwona papryka i pomidory śliwkowe w dużej misce; dodać dressing, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
OgórekOgórek
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieścić około 2 1/2 szklanki sałatki na każdym z 4 talerzy.
4
Każdą porcję posypać 1 łyżką cebuli i 1 łyżeczką kaparów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn