Chrupiąca zieleń z sosem Tonnato to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pierścienie papryki, pomidory śliwkowe, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Zieleniną I Zbożem, Warzywa z sosem Chèvre, oraz SOS szalotkowy z zielenią.
Instrukcje
1
Aby przygotować opatrunek, połącz pierwsze 9 składników w blenderze; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować sałatkę, połączyć sałatę, ogórek, zielona papryka, czerwona papryka i pomidory śliwkowe w dużej misce; dodać dressing, podrzucając delikatnie do herbu.