Chrupiące Taco Burritos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego Taco Burritos. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące taco, wodę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Burritos Z Kurczaka, Taco Burritos, oraz Chrupiący Pies Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni; gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszaj wodę, 1 szklankę mleka i wymieszaj sos (z pudełka pomocniczego hamburgera), aż do wymieszania.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszaj niegotowany ryż (z pudełka do hamburgerów).
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać mleko i polewa mix (z Hamburger Helper box) 30 sekund; odstawić. Lekko zmiażdżyć chipsy kukurydziane( z pudełka pomocniczego hamburgera); odstawić.
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki wołowiny w dół środka każdej ciepłej tortilli; skropić polewą serową. Top z zieloną cebulą, pomidorem i rozdrobnione chipsy kukurydziane. Złóż dno każdej tortilli 1 cal nad nadzieniem. Fold boki w, nakładających się dołączyć wypełnienie. Fold top nad bokami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.